Ofta kallade baguetter, kanske lite vilseledande om man är fransman. Dubbelmackor kallar vi dem numera, men kärt barn...
Bröden bakas till oss på Mor Idas Bageri på bland annat vete, råg och massa frön. Röror och såser gör vi själva. Vi använder solrosfrön i peston, så den är nötfri. Spickeskinkan, rostbiffen och den varmrökta kalkonen är närproducerade produkter från skåne. Kycklingen, svensk.
priser: liten 60-70kr, stor 70-80kr
KORIANDER 110kr
glasnudlar, räkor, morot, spetskål, salladslök, selleri, lime-fisksås, koriander, cashewnötter.
KLASSIKER 95kr
kyckling eller kallrökt lax, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, hårdost, vinägrett, en bit bröd och nån krämig grej.
FETA 90kr
fetaost, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, vinägrett, guacamole, bröd.