Ofta kallade baguetter, kanske lite vilseledande om man är fransman. Dubbelmackor kallar vi dem numera.
Bröden bakas till oss på Mor Idas Bageri på bland annat vete, råg och massa frön. Röror och såser gör vi själva. Salamin, rostbiffen och den varmrökta kalkonen är närproducerade, från skåne. Kycklingen är svensk.
priser: små 80-85kr, stora 90-99kr
KLASSIKER 125kr
kyckling eller kallrökt lax, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, grana padano, vinägrett, en bit bröd och currysås (till kyckling) eller limekräm (till lax).
KORIANDER 130kr
glasnudlar, räkor, morot, sugar snaps, romansallat, lime-fisksås, koriander, cashewnötter.
PERSILJA 135kr
vitkål, morot, zucchini, couscous, gojibär, paranötter, cashewvinägrett, persilja, rödbetshummus, fetakräm, bröd med vitlökspesto.
GRÖN PASSION 60kr
spenat, passionsfrukt, banan, ingefära, yoghurt, honung.
CITRONGRÄS 60kr
ananas, mango, citrongräs, yoghurt, honung.
BÄR 65kr
blåbär, lingon, jordgubbar, banan, havremjölk.