meny

MACKOR

Ofta kallade baguetter, kanske lite vilseledande om man är fransman. Dubbelmackor kallar vi dem numera, men kärt barn...

Bröden bakas till oss på Mor Idas Bageri på bland annat vete, råg och massa frön. Röror och såser gör vi själva. Vi använder solrosfrön i peston, så den är nötfri. Spickeskinkan, rostbiffen och den varmrökta kalkonen är närproducerade produkter från skåne. Kycklingen, svensk.

 

  1. grana padano, varmrökt kalkon, dijonsenap
  2. getost, honungsås
  3. tonfiskröra
  4. spickeskinka, mozzarella, basilikapesto
  5. mozzarella, soltorkade tomater, basilikapesto
  6. räkröra
  7. varmrökt kalkon, guacamole
  8. rostbiff, remoulade, rostad lök
  9. guacamole, havreostkräm, soltorkade tomater (vegan)
  10. kallrökt lax, dillostkräm, picklad morot
  11. kyckling, currysås


priser: liten 60-70kr, stor 70-80kr

 

 

SALLADER


KORIANDER 110kr

glasnudlar, räkor, morot, sugar snaps, romansallat, lime-fisksås, koriander, cashewnötter.


ROT & LAX 125kr

varmrökt lax, krämig rotfruktsallad (kålrot, potatis, rödbeta) med fänkål och gräslök, sallat, tomat, gurka, rödlök, senapsvinägrett, dill, citron, bröd.

 

KLASSIKER 95kr

kyckling eller kallrökt lax, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, grana padano, vinägrett, en bit bröd och currysås (till kyckling) eller limekräm (till lax).


FETA 90kr

fetaost, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, vinägrett, guacamole, bröd.




SMOOTHIES


POPEYE 59kr

spenat, äpple, mango, ingefära, yoghurt, honung.


SOLSKEN (eko) 69kr

ananas, mango, ingefära, havregryn, yoghurt, honung, gurkmeja.