Ofta kallade baguetter, kanske lite vilseledande om man är fransman. Dubbelmackor kallar vi dem numera.
Bröden bakas till oss på Mor Idas Bageri på bland annat vete, råg och massa frön. Röror och såser gör vi själva. Salamin, rostbiffen och den varmrökta kalkonen är närproducerade, från skåne. Kycklingen är svensk.
priser: små 75-80kr, stora 85-95kr
KLASSIKER 120kr
kyckling eller kallrökt lax, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, grana padano, vinägrett, en bit bröd och currysås (till kyckling) eller limekräm (till lax).
KORIANDER 125kr
glasnudlar, räkor, morot, sugar snaps, romansallat, lime-fisksås, koriander, cashewnötter.
ROSMARIN 130kr
päron, ädelost, ugnsrostade rödbetor, couscous, pumpakärnor, sallat, ädelostdressing, rödbetsgroddar, rosmarin.
GRÖN PASSION 60kr
spenat, passionsfrukt, banan, ingefära, yoghurt, honung.
CITRONGRÄS 60kr
ananas, mango, citrongräs, yoghurt, honung.
BÄR 65kr
blåbär, lingon, jordgubbar, banan, havremjölk.