MACKOR

Ofta kallade baguetter, kanske lite vilseledande om man är fransman. Dubbelmackor kallar vi dem numera.

Bröden bakas till oss på Mor Idas Bageri på bland annat vete, råg och massa frön. Röror och såser gör vi själva. Salamin, rostbiffen och den varmrökta kalkonen är närproducerade, från skåne. Kycklingen är svensk.

 

  1. grana padano, varmrökt kalkon, senap
  2. getost, honungsås
  3. tonfiskröra
  4. salami, fetakräm, vitlökspesto
  5. mozzarella, soltorkade tomater, basilikapesto
  6. räkröra
  7. varmrökt kalkon, guacamole
  8. rostbiff, remoulade, rostad lök
  9. guacamole, kokosostkräm, soltorkade tomater (vegan)
  10. kallrökt lax, dillostkräm, picklad morot
  11. kyckling, currysås


priser: små 75-80kr, stora 85-95kr

 


 

SALLADER


KLASSIKER 120kr

kyckling eller kallrökt lax, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, grana padano, vinägrett, en bit bröd och currysås (till kyckling) eller limekräm (till lax).


KORIANDER 125kr

glasnudlar, räkor, morot, sugar snaps, romansallat, lime-fisksås, koriander, cashewnötter.


VINTER 135kr

grönkål, äpple, rostade mandlar, getost, morot, rödbeta, gröna sojabönor, äppelvinägrett, cashewkräm, rotfruktschips



SMOOTHIES


GRÖN PASSION 60kr

spenat, passionsfrukt, banan, ingefära, yoghurt, honung.


CITRONGRÄS 60kr

ananas, mango, citrongräs, yoghurt, honung.