MACKOR

Ofta kallade baguetter, kanske lite vilseledande om man är fransman. Dubbelmackor kallar vi dem numera.

Bröden bakas till oss på Mor Idas Bageri på bland annat vete, råg och massa frön. Röror och såser gör vi själva. Vi använder solrosfrön i peston, så den är nötfri. Salamin, rostbiffen och den varmrökta kalkonen är närproducerade, från skåne. Kycklingen är svensk.

 

  1. grana padano, varmrökt kalkon, senap
  2. getost, honungsås
  3. tonfiskröra
  4. salami, fetakräm, vitlökspesto
  5. mozzarella, soltorkade tomater, basilikapesto
  6. räkröra
  7. varmrökt kalkon, guacamole
  8. rostbiff, remoulade, rostad lök
  9. guacamole, havreostkräm, soltorkade tomater (vegan)
  10. kallrökt lax, dillostkräm, picklad morot
  11. kyckling, currysås


priser: små 70-75kr, stora 80-87kr

 


 

SALLADER


KLASSIKER 110kr

kyckling eller kallrökt lax, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, grana padano, vinägrett, en bit bröd och currysås (till kyckling) eller limekräm (till lax).


KORIANDER 120kr

glasnudlar, räkor, morot, sugar snaps, romansallat, lime-fisksås, koriander, cashewnötter.


PERSILJA 120kr

paranötter, gojibär, morot, vitkål, zucchini, fullkornscouscous, cashewvinägrett, rödbetshummus, fetakräm, vitlöksbröd, persilja.




SMOOTHIES


GRÖN PASSION 59kr

spenat, passionsfrukt, banan, ingefära, yoghurt, honung.


SOLSKEN (eko) 69kr

ananas, mango, ingefära, havregryn, yoghurt, honung, gurkmeja.