Ofta kallade baguetter, kanske lite vilseledande om man är fransman. Dubbelmackor kallar vi dem numera, men kärt barn...
Bröden bakas till oss på Mor Idas Bageri på bland annat vete, råg och massa frön. Röror och såser gör vi själva. Vi använder solrosfrön i peston, så den är nötfri. Spickeskinkan, rostbiffen och den varmrökta kalkonen är närproducerade produkter från skåne. Kycklingen, svensk.
priser: liten 65-70kr, stor 75-80kr
KORIANDER 110kr
glasnudlar, räkor, morot, sugar snaps, romansallat, lime-fisksås, koriander, cashewnötter.
KLASSIKER 105kr
kyckling eller kallrökt lax, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, grana padano, vinägrett, en bit bröd och currysås (till kyckling) eller limekräm (till lax).
VINTER 125kr
grönkål, äpple, getost, rostade mandlar, morot, rödbeta, gröna sojabönor, äppelvinägrett, cashewkräm, rotfruktschips.
POPEYE 59kr
spenat, äpple, mango, ingefära, yoghurt, honung.
SOLSKEN (eko) 69kr
ananas, mango, ingefära, havregryn, yoghurt, honung, gurkmeja.