Ofta kallade baguetter, kanske lite vilseledande om man är fransman. Dubbelmackor kallar vi dem numera.
Bröden bakas till oss på Mor Idas Bageri på bland annat vete, råg och massa frön. Röror och såser gör vi själva. Vi använder solrosfrön i peston, så den är nötfri. Salamin, rostbiffen och den varmrökta kalkonen är närproducerade, från skåne. Kycklingen är svensk.
priser: små 70-75kr, stora 80-87kr
KLASSIKER 110kr
kyckling eller kallrökt lax, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, grana padano, vinägrett, en bit bröd och currysås (till kyckling) eller limekräm (till lax).
KORIANDER 120kr
glasnudlar, räkor, morot, sugar snaps, romansallat, lime-fisksås, koriander, cashewnötter.
PERSILJA 120kr
paranötter, gojibär, morot, vitkål, zucchini, fullkornscouscous, cashewvinägrett, rödbetshummus, fetakräm, vitlöksbröd, persilja.
GRÖN PASSION 59kr
spenat, passionsfrukt, banan, ingefära, yoghurt, honung.
SOLSKEN (eko) 69kr
ananas, mango, ingefära, havregryn, yoghurt, honung, gurkmeja.