meny

MACKOR

Ofta kallade baguetter, kanske lite vilseledande om man är fransman. Dubbelmackor kallar vi dem numera, men kärt barn...

Bröden bakas till oss på Mor Idas Bageri på bland annat vete, råg och massa frön. Röror och såser gör vi själva. Vi använder solrosfrön i peston, så den är nötfri. Spickeskinkan, rostbiffen och den varmrökta kalkonen är närproducerade produkter från skåne. Kycklingen, svensk.

 

  1. grana padano, varmrökt kalkon, dijonsenap
  2. getost, honungsås
  3. tonfiskröra
  4. spickeskinka, mozzarella, basilikapesto
  5. mozzarella, soltorkade tomater, basilikapesto
  6. räkröra
  7. varmrökt kalkon, guacamole
  8. rostbiff, remoulade, rostad lök
  9. guacamole, havreostkräm, soltorkade tomater (vegan)
  10. kallrökt lax, dillostkräm, picklad morot
  11. kyckling, currysås


priser: liten 60-70kr, stor 70-80kr

 

 

SALLADER


KORIANDER 110kr

glasnudlar, räkor, morot, spetskål, salladslök, selleri, lime-fisksås, koriander, cashewnötter.

 

KLASSIKER 95kr

kyckling eller kallrökt lax, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, hårdost, vinägrett, en bit bröd och nån krämig grej.


FETA 90kr

fetaost, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, vinägrett, guacamole, bröd.