Bröden bakas till oss på Mor Ida's Bageri på bland annat vete, råg och massa frön. Röror och såser gör vi själva. Vi använder solrosfrön i pestosarna, så de är nötfria. Kokta skinkan, spickeskinkan, rostbiffen och den varmrökta kalkonen är närproducerade produkter från skåne.
Ursäkta röran! Höst & vinter i år har vi begränsad meny.
nr 1 - 5
liten 60kr, stor 70kr
nr 6 - 11
liten 65kr, stor 75kr
VINTER 100kr
grönkål, äpple, getost, rostade mandlar, rödbeta, morot, gröna sojabönor, äppelvinägrett, rotfruktschips, cashewkräm.
KLASSIKER 90kr
kyckling eller kallrökt lax, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, hårdost, vinägrett, fetaröra eller limekräm, en bit bröd.
FETA 90kr
fetaost, sallat, färska & soltorkade tomater, gurka, rödlök, oliver, vinägrett, guacamole, bröd.
Vi maler och brygger ljuvliga kaffebönor rostade i Göteborg av BERGSTRANDS KAFFEROSTERI. Till "vanligt" bryggkaffe använder vi oftast deras ekologiska blandning MERU, med bönor från Etiopien, Indonesien, Peru och Mexico. Gott svart, gott med lite mjölk. Till espresson är det oftast BERGSTRANDS 8.2. Vi älskar den i cappuccinon. Rökig.
Vi har förutom komjölk även OATLYs havremjölk "ikaffe" som funkar fint med kaffe, choklad, te...
TE (och intete)
Spännande smaker från Teapigs;
"darjeeling"
"darjeeling earl grey"
"rooibos & honeybush"
"lemon & ginger"
"chai"
"apple & cinnamon"
VARM CHOKLAD 39kr
På choklad från Malmö Chokladfabrik!
GURKMEJA LATTE 39kr
Hemgjord! Med gurkmeja, andra kryddor, kokosolja, skummad mjölk, med eller utan honung.
Allt bakas på plats av Souphy med äkta varor. Många skapelser kommer och går, till den grad att det är helt omöjligt att veta vad som finns för dagen. Men något sött och gott finns alltid. Vi har även goda chokladbars från Malmö chokladfabrik (nötfri fabrik!). Jättegott till fika det med.